MEMEnginy 14

May 20, 2014 at 11:21 am by

La MEMEnginy14 ‘ és la festa de l’escola d’enginyeria de la UAB que se celebra aquest dijous 22 de maig.
Entre les moltes activitats organitzades per aquest dia, volem destacar aquelles en què participaran membres del CVC.

El Dr. Antonio López farà una xerrada sobre l’activitat de recerca realitzada al centre al voltant de Sistemes Autònoms d’Assistència a la Conducció.

L’estudiant de doctorat Jiaolong Xu, al costat de Oriol Varela, estudiant de projecte de final de carrera, realitzaran una demostració amb un drone (Parrot) que segueix al seu amo sense necessitat d’utilitzar un control remot ja que disposa d’una càmera que detecta al seu propietari i el segueix.

El Dr. David Vazquez, al costat dels estudiants de doctorat Juan Sebastian Ramos i Germán Ros i amb l’estudiant de projecte de final de carrera Gabriel Villalonga mostraran una demo de detectar vianants en 3D: Usant dues càmeres es fa una reconstrucció 3D de l’escena, es busca on hi ha la carretera i als vianants només sobre de la carretera, a diferència de les demostracions en 2D on es buscaven per tota la imatge sent així més lent i amb més probabilitat d’error. A més et diu a quina distància està el cotxe del vianant.
D’altra banda realitzaran una demo d’anàlisi del moviment de les persones (Optical Flow). Mitjançant una única imatge s’analitza quins objectes estan en moviment i es mostra com s’estan movent.

Us convidem a tots a que us acosteu per l’EE i conegueu més de prop l’activitat dels nostres investigadors.

ProgramaMEME