Toc de sortida pel CVC Innovation Lab

May 22, 2014 at 8:30 am by

Avui, 22 de maig, comença el CVC Innovation Lab, una iniciativa impulsada des de el centre per promoure l’esperit emprenedor entre els joves investigadors del Centre.

El CVC Innovation lab està pensat com un laboratori d’idees amb l’objectiu que entre els participants s’arribi a generar-ne algunes amb potencial de negoci.

L’activitat, en format de concurs, està organitzada en diverses sessions guiades i estructurades però mantenint un ambient amable i relaxat on, per sobre de tot, es vol donar veu a tots els participants i facilitar la creativitat i la cooperació, tant a l’hora dels brainstormings com posteriorment en la selecció d’idees i en les presentacions de defensa de les seleccionades.

Aquest laboratori servirà com a punt de partida pel CVCEmprén, una beca d’un any on es donarà suport a les idees guanyadores per tirar-les endavant.

Aquesta beca comptarà amb suport de mentoring i start-up budget així com amb el seguiment de Bloomstart, empresa implicada en el CVC Innovation Lab des de el principi, que els donarà Suport en l’anàlisi de mercat, gestió, disseny del pla estratègic, cerca de finançament, etc.
El programa, doncs, no només té l’objectiu de generar idees interessants, també te una clara funció formativa, complementant els coneixements dels joves investigadors en la creació d’empreses, donant-los eines útils per al seu futur professional, obrint el camí a noves possibilitats.