Jornades de Doctorats industrials

September 4, 2014 at 1:40 pm by

Dins del marc del 1st Annual Catalan Meeting on Computer Vision del proper 10 de setembre al CVC, s’ha organitzat una sessió dedicada al Pla de Doctorats industrials amb l’objectiu de posar en contacte empreses i joves investigadors i valorar així possibles col·laboracions dins del marc dels doctorats industrials.

 

Durant l’acte, hi haurà tant un espai específic perquè els estudiants i les empreses es coneguin i puguin trobar punts d’interès comú per desenvolupar un projecte de doctorat, però també hi haurà una sèrie de xerrades en les que participaran tècnics de la Generalitat de Catalunya per a explicar en detall en què consta el Pla de Doctorats Industrials de la Generalitat de Catalunya i com es poden beneficiar les empreses de la participació en aquest programa.

La incorporació de joves talents altament qualificats al teixit industrial català és un objectiu que el Centre de Visió per Computador comparteix amb la Generalitat de Catalunya, volent facilitar que la industria catalana es pugui enriquir i créixer gracies a la R+D per fer una societat més forta i competitiva.

Per a més informació en relació al programa de doctorats industrials i la sessió del proper 10 de setembre contacteu amb:

David Rotger, responsable de transferència tecnològica:  rotger@cvc.uab.cat
Ainhoa Balagué, responsable de comunicació i marketing: abalague@cvc.uab.es

 

2014_doctorat_industrial
2014_doctorat_industrial