Jornada Programa Doctorats Industrials

September 10, 2014 at 9:30 am by

Jornada enfocada a empreses per donar a conèixer el programa de doctorats industrials així com posar-los en contacte amb estudiants del màster en visió per computador amb l’objectiu de mostrar a les empreses la feina d’aquests joves investigadors i trobar possibles sinergies que es puguin materialitzar en forma de doctorats industrials.

La Jornada tindrà lloc al CVC el proper dia 10 de setembre on, entre altres activitats, hi haurà una xerrada d’en Vicent Poulain, cap de departament de ITSoft, qui ens parlarà, de primera mà, sobre el programa de doctorats industrials des de el punt de vista d’una empresa que s’hi ha adherit.

 

L’acte es obert, si hi esteu interessats, podeu contactar amb nosaltres:

David Rotger, Cap de la Unitat de Transferència tecnològica: rotger@cvc.uab.cat

Ainhoa Balagué, Cap de Comunicació i Marketing: abalague@cvc.uab.cat