Sessio informativa sobre el Programa de Generació d’Idees

September 7, 2015 at 12:00 pm by

Vine a conèixer el Programa de Generació d’Idees a la jornada informativa que el Parc de Recerca UAB ha organitzat amb el suport del Centre de Visió per Computador.

El Programa, que enguany es centrarà en les noves aplicacions per a la tecnologia aeroespacial, va dirigit a tots els investigadors i doctorands del Campus UAB que vulguin desenvolupar solucions de mercat a partir de la seva recerca.

El Programa començarà el proper mes d’octubre i durant vuit setmanes els participants rebran formació teòrica i pràctica sobre com transferir la seva tecnologia al mercat i treballaran per desenvolupar la seva idea i fer un primer pla de negoci. A més, la formació que ofereix el curs pot ser de gran utilitat per aquells investigadors que vulguin presentar-se a les convocatòries de projectes competitius de l’Horitzó 2020 i necessitin presentar un pla de negoci. El curs culminarà el 3 de desembre amb l’entrega de premis als millors projectes.

Al web del programa trobareu tota la informació sobre el calendari, els reptes, el concurs, els ponents i les bases del curs.

 

programa gi