La tesi doctoral d’en David Vázquez ha estat seleccionada com a la millor per el AERFAI

October 5, 2015 at 10:28 am by

El Dr David Vázquez, llicenciat i doctorat per l’escola d’enginyeria de la UAB, ha rebut el premi a la millor tesi per l’Associació Espanyola de Reconeixement de Formes i Anàlisi d’Imatges (AERFAI).
La tesi, sota el títol “Domain Adaptation of Virtual and Reial Worlds for Pedestrian Detection”, ja ha rebut altres premis amb anterioritat: la xarxa de centres de recerca CERCA va premiar aquest treball així com la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​que li va atorgar el ” Outstanding PhD Award “del departament de Ciències de la Computació.
El treball va ser dirigida pel Dr. Antonio López Pena, professor titular de la UAB i cap del grup de recerca Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) del Centre de Visió per Computador qui també va dirigir el seu treball de final de carrera, en el camp de la visió per computador aplicada a l’assistència de la conducció. ADAS actualment està treballant en el desenvolupament d’un cotxe autònom basat en visió per computador. Actualment estan oberts a rebre alumnes per col·laborar en el seu treball.

IMG_6028