Els centres de l’Esfera UAB-CEI cerquen 31 investigadors

October 28, 2015 at 9:04 am by

Finançat pel Programa Marie S. Curie de la Comissió Europea i amb la participació d’alguns centres de l’Esfera UAB-CEI, el programa obrirà dues convocatòries, la primera aquest mes de novembre. Es tracta de l’únic projecte COFUND POST-DOCTORAL finançat a tot l’Estat.

El projecte europeu P-SPHERE, coordinat per la UAB i amb la participació d’alguns centres UAB-CEI, obre dues convocatòries per atreure investigadors internacionals. Les convocatòries estan orientades a la recerca interdisciplinària relacionada amb els desafiaments estratègics del programa HORIZON 2020 i a la mobilitat, per tal que els investigadors facin estàncies a institucions, empreses i centres tecnològics.

S’atorgaran 48 contractes post-doctorals de 3 anys de durada per tal de desenvolupar la recerca en l’entorn d’excel·lència que emmarca el campus de la UAB, l’Esfera UAB-CEI, amb un finançament global de 10.470.240€. D’aquesta quantitat, la Comissió Europea aporta el 49%, 5.097.600€, i l’Esfera UAB-CEI aporta el 51% que resta, 5.372.640€.

La primera convocatòria s’obrirà aquest mes de novembre. S’oferiran 31 places d’investigador. La segona, la tardor del proper curs 2016/2017, comptarà amb la contractació de 17 investigadors més.

El programa s’articula al voltant de cinc dominis multidisciplinaris: alimentació, salut, ciutats intel·ligents i sostenibles, patrimoni cultural i materials i energia. La convocatòria convida els investigadors postdoctorals a proposar els seus propis plans de projecte basats en les línies d’algun dels centres de recerca que hi participen.

El projecte compta amb la participació del Centre de Visió per Computador (CVC), de l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2), de l’Institut de Física d’Altes Energies (IFAE), de l’Institut d’Investigació en Intel·ligència Artificial (IIIA-CSIC), de l’Institut de Microelectrònica de Barcelona – Centre Nacional de Microelectrònica (IMB-CNM-CSIC), l’Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC).i de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA).

El projecte P-SPHERE compta amb el requeriment de mobilitat internacional pròpia del programa Marie S. Curie (els candidats no poden haver residit o dut a terme la seva activitat principal a Espanya durant més de 12 mesos en els darrers 3 anys immediatament anteriors al tancament de la convocatòria) i està finançat pel programa COFUND 2014 de la Comissió Europea.

 

The CVC is offering the following 3 possitions:

Ultimate color descriptor including multiple light effects

Human Pose Recovery and Behavior Analysis

Holistic interpretation of urban scene imagery

Picture taken from the UAB web site

Picture taken from the UAB web site