Michal Drozdzal premiat als Premis Pioner 2015 de CERCA

December 17, 2015 at 2:39 pm by

Michal Drozdze és un dels investigadors que ha rebut el premi Pioneer per a la seva tesi de doctorat “Sequential image analysis for computer-aided wireless endoscopi”.

Aquesta és la segona edició del concurs promogut per CERCA, i l’any passat una altra tesi doctoral desenvolupada al CVC va ser premiada. Es tracta del treball de David Vázquez “Domain Adaptation of Virtual and Reial Worlds for Pedestrian Detection”.

En aquesta edició hi han participat un total de dinou investigadors i investigadores (10 homes i 9 dones) provinents de tretze centres CERCA. Per àmbits, s’han presentat 3 projectes de ciències; 7 de ciències mèdiques i de la salut; 3 de ciències de la vida i 6 d’enginyeria.

El jurat, format per Eduard Balbuena, professor del Departament d’Empresa de la UAB, Javier Marcipar, director de CIMNE Tecnologia, Lluís Blanc, director de l’Institut Universitari Parc Taulí, Josep Maria Pujals, advocat d’Oficina Ponti i Anna López Lozano, directora de Propietat Intel·lectual a EQ Esteve, ha valorat la tecnologia avançada que resol problemes lligats a la resolució de l’endoscòpia, amb un component poblacional important i una vinculació empresarial que possibilita una bona transferència del coneixement generat.

Aquí podeu trobar més informació

Dr. Petia Radeva collects the prize in name of Michal Drozdzal

Dr. Petia Radeva collects the prize in name of Michal Drozdzal