Orain Technologies comença a entaular contactes amb empreses operadores

September 13, 2016 at 11:04 am by

orainEl Centre de Visió per Computador ha llançat una nova spin off, Orain Technologies, la qual combinarà visió per computador amb intel·ligència artificial i IOT per dotar d’intel·ligència a les màquines que fem servir dia a dia.

Dotar d’intel·ligència als aparells és l’objectiu, asseguren els fundadors, però l’empresa encara es troba en una fase inicial. Orain Technologies ha començat per les màquines de vending on estan implementant la tecnologia per a efectuar pagaments a través del mòbil. “Ara mateix, la idea és millorar l’experiència de compra de l’usuari, així com donar eines a les empreses per a augmentar les seves vendes“, explica Xavier Sans, un dels socis fundadors.

Actualment, la tecnologia d’Orain no sols permet a l’usuari pagar amb el mòbil en màquines de vending, sinó que també li dóna al operador de vending informació crucial sobre hàbits i patrons de consum en els diferents punts de localització de cada màquina, així com poder controlar l’estat de cada aparell.

“Amb la informació que obtenen les empreses a través de la nostra tecnologia, poden planificar promocions i fidelitzar de forma efectiva al client”, comenta Juanjo Villanueva, un altre dels socis fundadors d’Orain. “Estem donant a les màquines les habilitats socials que manquen, de cara a què siguin entitats actives, amb promocions i ofertes, ajustant-se a les necessitats del client i així aconseguint que l’experiència de compra sigui més fàcil i senzilla“, afegeix.

Encara en una fase inicial, Orain ha sortit al mercat a buscar les primeres empreses amb les quals signar per incorporar el seu sistema. La nova generació de màquines de vending – i de tot tipus d’aparells tant domèstics com industrials- haurà de ser intel·ligent, aportar un valor afegit i combinar comoditat amb innovació empresarial. Dins d’aquest context, Orain Technologies té molt clar que serà part d’aquesta revolució.