La nova col·lecció de Joan Brossa la tries tu!

October 10, 2016 at 2:02 pm by

13636321_205420816526058_1312097688_nEn una iniciativa revolucionària de participació ciutadana, el divendres 14 d’octubre a les 19.00, la Fundació Joan Brossa, conjuntament amb el Centre de Visió per Computador – UAB, presentaran al públic l’oportunitat de descobrir l’obra visual inèdita del poeta Joan Brossa (1919-1998).

Des del 14 d’octubre i durant dues setmanes, serà el mateix públic de l’exhibició el que podrà triar els poemes inèdits que vulguin que formin part d’aquesta nova col·lecció digital i oberta. La presentació serà a la biblioteca pública Miquel Batllori de Volpelleres, Sant Cugat del Vallés, en un acte obert a tothom.

Es tracta de crear una experiència visual i participativa on sigui la contribució de la gent la que aporti un valor afegit a una col·lecció digitalitzada. Com? Emprant una eina interactiva innovadora dissenyada pel Centre de Visió per Computador en el context del Library Living Lab. Amb aquesta eina, serà possible visualitzar els poemes, amb detall, en una pantalla de gran format. A més a més, els assistents seran convidats a afegir les emocions, sentiments i impressions que els generen els poemes seleccionats a través d’una plataforma tàctil i intuïtiva.

Us esperem!
Divendres 14 a les 19.00
Biblioteca Miquel Batllori, Barri de Volpelleres
Sant Cugat del Vallés.

Nota de premsa en català aquí.