Curs en vehicle intel·ligent i oportunitats de negoci

November 21, 2016 at 11:25 am by

cxihajaxuaax6q9Aquest curs, organitzat per el PRUAB, l’Escola d’enginyeria i el CVC, donarà a conèixer quines són les tecnologies que poden donar resposta amb aquests reptes, explicarà com aquestes solucions impacten en l’entorn, mostrarà la factibilitat de l’aplicació d’aquestes tecnologies des del punt de vista de maduresa tecnològica i plantejarà possibles models de negoci per a l’explotació de les tecnologies.

Quin impacte té la tecnologia artificial massiva en la mobilitat intel·ligent? Com es pot aplicar aquesta tecnologia als reptes actuals dels entorns urbans, industrials, amb persones amb mobilitat reduïda? Durant el curs es plantejaran aquests reptes donant exemples particulars en l’entorn del vehicle autònom.

Els participants desenvoluparan en grup un projecte durant tot el curs, amb l’objectiu que adquireixin les habilitats i coneixements necessaris per posar en marxa iniciatives empresarials, i crearan el seu propi prototip.

Inscripcions i més informació: https://vehicleautonomconnectat.com/