Demoday Curs en Vehicle autònom

June 27, 2017 at 5:00 pm by

Vine al Demo Day del Curs en Vehicle Intel·ligent i Oportunitats de Negoci!

Des del Parc de Recerca UAB, el Centre de Visió per Computador, el CORE d’Smart Cities i l’Escola d’Enginyeria UAB ens complau convidar-te a la presentació final del Curs en Vehicle Intel·ligent i Oportunitats de Negoci, que es celebrarà el proper dimarts 27 de juny a les 17:00h a l’Edifici Eureka del Parc de Recerca UAB.

El curs ha dotat als participants d’eines tecnològiques i empresarials per tal de dissenyar productes capaços de solucionar necessitats reals del mercat dins el sector del vehicle autònom. Amb l’objectiu plasmar els coneixements rebuts, els participants han desenvolupat en grup el seu propi projecte.

Després de cinc mesos de programa, els projectes desenvolupats presentaran les seves solucions de mercat davant d’un jurat, que seleccionarà la millor proposta. La idea guanyadora obtindrà un premi de 1000 euros, patrocinat per l’acceleradora mVenturesBCN. Un cop entregat el premi, es farà un còctel i networking entre els assistents.

Degut a que l’aforament és limitat, et demanem que confirmis la teva assistència aquí: inscripció

T’hi esperem!

Els projectes:

  • Accsint: Sistema de sensorització i connectivitat satèl·lit per a cadires de rodes per tal d’ajudar a evitar obstacles a les persones amb mobilitat reduïda i poder fer una trucada en cas d’emergència.
  • Apparka: Plataforma per a la gestió de la bicicleta elèctrica compartida que neix per oferir un nou concepte de mobilitat com a servei. Amb un sistema de flota lliure, pot ser un gran complement al transport públic reemplaçant el transport privat, respectant el medi ambient i promovent la mobilitat sostenible. Els usuaris podran trobar, llogar i desbloquejar una bicicleta a través d’una aplicació mòbil per moure’s de la manera més òptima per un municipi.
  • Urban Charge: plataforma col·laborativa on es connecten usuaris de vehicle elèctric que tenen necesitat d’aparcament / recàrrega amb places de pàrquing privades que disposin de punt de recàrrega.
  • CICONIA Drone Service: Dissenyem i fem realitat serveis de Drone Delivery per a petites i mitjanes empreses.
  • CheckUP!: Servei de diagnòstic automàtic de danys a vehicles i digitalització de processos de renting i sharing per a la implantació de serveis basats en data-mining.
  • Augmented space data analytics via IoT platform: Consultoria especialitzada per a empreses amb un prototip que necessiten la seva evolució de forma ràpida. També tindrà una consultoria sobre Smart Cities i vehicle intel·ligent.
  • Smart Clean Technologies: Vehicles autònoms capaços de mantenir grans superfícies interiors netes sabent en tot moment en quina posició es troben.
  • Drivvisor: Sistema de monitoratge i valoració objectiva de la qualitat i seguretat en la conducció, basat en tecnologia mòbil i visió per computador.