Transferencia tecnológica

Des de els inicis del CVC, la transferència de coneixement i tecnologia a la societat han estat una de les nostres principals activitats.

Busquem tenir un impacte positiu en la societat a través de la innovació i en col·laboració amb tot tipus d’agents socials, tals como empreses, centres de recerca, associacions, organismes públics, etc.

Algunes de les formes més comuns en que col·laborem amb els nostres socis són:

    • Projectes ad hoc: Projectes específics i personalitzats.

 

    • Investigacions patrocinades: Externalització de projectes de R + D sota el paradigma d’innovació oberta.

 

    • Projectes de col·laboració: amb el cofinançament de les agencies públiques.

 

    • Beca Industrial: Màster, doctorat industrial.

 
A més, també apropem els resultats de recerca a la societat amb la creació de spin-offs i impulsant l’esperit empresarial dels investigadores.

Amb aquest objectiu, el CVC té alguns programes per impulsar la creació d’empreses i la transferència de tecnologia; alguns d’aquests projectes han rebut el recolzament d’organismes públics.

 

Que podem oferir-vos?

Diagnosi: Aplicant la lògica, l’anàlisi i la nostra amplia experiència podem determinar les seves necessitats reals. Ens enfrontem a cada cas de forma individual per obtenir el millor resultat possible amb l’objectiu de facilitar les decisions i accions futures.

 

Serveis d’assessoria: A través del nostre coneixement i experiència en visió per computador podem oferir valuosos consells en relació a aquesta àrea del coneixement per ajudar a les empreses a prendre les millors decisions tenint en compte el seu propòsit.

 

ILP (Industrial Liaison Program): Promoure la col·laboració de la industria, afavorir el flux de coneixement i recursos entre el Centre de Visió por Computador i les empreses que aposten per la innovació buscant un  benefici mutu.

Contacta amb nosaltres: cvc-ktt@cvc.uab.es