Col•laboracions

LOGOS SFY
SFY: El Centre de Visió per Computador ha signat un conveni amb Soft for You ( SFY ) amb l’objectiu d’explorar possibles  vies d’explotació de tecnologies basades en visió  en “plataformes portàtils” com  Google Glass o Smart Watch entre altres. Aquest acord respon a les necessitats d’ambdues parts, per arribar a un acord positiu per a tothom.

 

aratech
Aratechlabs: Aratechlabs és una empresa jove i innovadora amb una filosofia i valors propers als nostres. S’ha signat un acord per mantenir una relació estreta i facilitar la possibilitat de col·laborar en projectes de tecnologia, comunicacio o qualsevol empresa interessant que pugui emergir.

 

logoParcRecercaUab
PRUAB: Aquest acord amb PRUAB millorarà i incrementarà les activitats relacionades amb la transferencia tecnològica del CVC a la societat gracies a l’experiència i especialització en transferència per part de la e Fundació Parc de Recerca UAB.

 

logo-doonamis
Doomanis S.L.: El Centre de Visió per Computador (CVC) va signar un acord de cooperació amb Doomanis. La seva activitat principal és el desenvolupament d’aplicacions per a dispositius mòbils. Aquest acord a llarg termini té dos objectius principals, a través de la innovació de la CVC, Doomanis serà capaç d’oferir solucions als reptes específics on  la visió per computadorr és clau. D’altra banda el CVC tindrà Doomanis com el seu soci de preferència a l’hora de desenvolupar projectes mòbils on s’integrarà la tecnologia de visió per computador.

 

archiveros
Associació d’Arxivers i Gestors de Documents: El Centre de Visió per Computador (CVC), va signar un acord de cooperació amb l’Associació d’Arxivers i Gestors de Documents. El propòsit d’aquest conveni és col·laborar en la implementació i desenvolupament d’estudis específics sobre la producció, gestió i ús de les dades en format digital per tal d’augmentar les capacitats dels experts en arxius i gestió de documents per a les administracions públiques, empreses privades i la recerca universitària.

 

clinic

Acord de col·laboració entre l’Hospital Clínic de Barcelona, la Fundació Hospital Clínic de Barcelona i el CVC. Col·laboració per una llicència de Know How comú i una llicència d’informació endoscòpica.

 

I2Cat: Collaboration agreement with I2Cat in order to develop a common interest in research and development, domestic and Smart Cities solutions for industrial applications.

 

BCNLab: Conveni de col·laboració amb BCNLab per tal de desenvolupar la promoció acadèmica, científica, tecnològica, artística i d’accions culturals. Així mateix, es pretén intercanviar coneixements i informació sobre temes d’investigació i innovació que podrien beneficiar a ambdues parts.