Benvinguts

IMG_6954Benvinguts al Centre de Visió per Computador (CVC). En aquesta pàgina web us volem oferir informació sobre les nostres tasques, activitats i sectors. La visió per computador és una àrea apassionant de la recerca, a més de ser una tecnòloga omnipresent. Bàsicament atorga a les màquines el sentit de la visió. El CVC és la reeixida unió entre el coneixement i la innovació. A més de les nostres fites científics, hem establert aliances duradores amb socis industrials i hem creat diverses empreses spin-off.

El model del CVC no existiria sense els seus investigadors post-doctorals, estudiants de doctorat i tècnics. La seva aptitud i els seus coneixements científics, combinats amb la seva ambició per descobrir, ha portat el centre a superar reptes cada cops més grans. Els seus valors són l’entusiasme, la persistència, la dedicació i la feina en equip. Aquesta conjunció de talent i esforç té com a resultat algoritmes capdavanters en visió per computador reconeguts per la comunitat científica. A més, l’esperit emprenedor dels nostres investigadors promou la innovació, donant valor afegit al coneixement generat i transferint solucions reals per a la societat en general. Com a resultat del màster en visió per computador i intel·ligència artificial reconegut internacionalment, el CVC forma a estudiants joves i brillants que es convertiran en els futurs líders en la recerca i el desenvolupament de la visió per computador.

Si us sentiu atrets pel món de les imatges i pel repte d’inventar la pròxima generació de sistemes de visió intel·ligents, aleshores el CVC és el vostre lloc. Per altra banda, si teniu qualsevol tasca d’anàlisi visual en els vostres processos de treball, visiteu-nos! Probablement tenim una solució que pot millorar l’eficiència de la vostra organització. La visió per computador és a tot arreu, la única limitació és la vostra imaginació.


Dr. Josep Lladós Canet
Director