Director

 

llados

El 1991, Josep LLadós va obtenir la seva titulació en Enginyeria Informàtica a la Universitat Politècnica de Catalunya i el doctorat en Informàtica a la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Paris 8 (França) l’any 1997.

 

Actualment és professor catedràtic numerari de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i investigador adscrit al Centre de Visió per Computador, del qual n’és també el Director.

 

És el cap del Grup de Anàlisis de Documents, el qual va rebre el reconeixement de Grup de Recerca de la Generalitat de Catalunya (2009SGR-418).

 

Les seves línies d’investigació són l’anàlisi de documents, el reconeixement d’imatges i el reconeixement estructural i sintàctic de formes. Ha liderat diversos projectes de I+D i també ha publicat més de 100 articles en diferents conferències i revistes internacionals. El Dr. Josep Lladós és membre de l’International Association for Pattern Recognition (IAPR) i és el coordinador de l’IAPR Industrial Liaison Committee. Anteriorment, va ser Chair de l’IAPR Technical Committee on Graphics Recognition (IAPR-TC10), i és membre de IAPR TC-2 (Structural Pattern Recognition), el IAPR TC-11 (Reading Systems) i l’IAPR TC-15 (Graph based Representations). També és Editor de la revista ELCVIA (Electronic Letters on Computer Vision and Image Analysis) i membre del comitè editorial de IJDAR (International Journal in Document Analysis and Recognition). Així mateix, ha estat membre de diferents comitès de programa de nombrosos congressos internacionals. L’any 2007, va rebre el premi IAPR-ICDAR Young Investigator Award.

 

El Dr. Lladós també té experiència en transferència tecnològica. És membre fundador i president de Icar Vision Systems S.L., una spin-off del CVC i la UAB, la qual fou creada el 2001 després d’haver estat guardonat amb el premi Projectes empresarials e-2000, atorgat per la Generalitat de Catalunya.