Jornada de ponències “Dona i Enginyeria” per celebrar el dia Internacional de la Dona

Jornada de ponències “Dona i Enginyeria” per celebrar el dia Internacional de la Dona

Per celebrar el Dia Internacional de la Dona, l’Escola d’Enginyeria de la UAB organitza una jornada on hi haurà un programa de ponències que el protagonitzaran íntegrament dones de diferents àmbits de l’enginyeria.

La jornada es celebrarà el mateix dilluns 8 de març a partir de les 15:00 hores i el programa de la mateixa estarà composat per cinc ponències, totes elles liderades per dones enginyeres amb experiència en diferents empreses i institucions de referència. L’acte conclourà amb una taula rodona, moderada per la tècnica de comunicació del CVC, Núria Martínez.

L’acte serà emès de forma telemàtica a través de la plataforma Microsoft Teams, a través del següent enllaç.

Programa del 8M 2021: “Dona i Enginyeria”:

15:00 - Una dona enginyera a HP. Paula León, Firmware Engineer a HP.

15:30 - El teu feedback genera bugs en producció. Eli Maruenda, Software developer a Holaluz.com i Inma Navas, Software Engineer a Mango.

16:15 - Eficacia, eficiencia y mejora en la producción. Elena Ilzarbe, Production expert a Covestro.

16:45 - L’entorn laboral de la dona enginyera. Marta González, Directora a Barena Technoenologie.

17:15 - Taula rodona a càrrec de Núria Martínez, tècnica de comunicació del CVC. Ponents: Palula León (HP), Eli Maruenda (Holaluz.com), Inma Navas (Mango), Elena Ilzarbe (Covestro) i Marta González (Barena Technoenologie).

Més informació: https://www.uab.cat/web/detall-de-noticia/dona-i-enginyeria-el-talent-femeni-encapcalara-una-jornada-de-xerrades-el-8m-1345737380866.html?noticiaid=1345836674248