El Centre de Visió per Computador s’uneix a la carta oberta de l’ACER “Ara més que mai: cal impulsar la ciència i la innovació”

El Centre de Visió per Computador s’uneix a la carta oberta de l’ACER “Ara més que mai: cal impulsar la ciència i la innovació”

El Dr. Josep Llados, Director del Centre de Visió per Computador (CVC) i membre de la junta de l'Associació Catalana d'Entitats de Recerca (ACER), ha signat la carta oberta "Ara més que mai: cal impulsar la ciència i la innovació" on l'ACER demana al futur nou govern català aprofitar els fons de recuperació de la Comissió Europea i fer que la ciència i la innovació donin un salt endevant, cobrint tota la cadena de valor, des de l’impuls de la recerca mes bàsica fins als mecanismes per millorar la transferència de coneixement al mercat.

L'ACER demana, a més a més, que aquesta estratègia sigui implementada de forma transversal en tots els Departaments, amb una coordinació des d’un Departament on Recerca i Innovació siguin centrals.

Els altres signants de la carta són Josep Samitier, director de l'Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC); Joan Comella, director del Vall d'Hebron Research Institute (VHIR); Francesc Posas, director de l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB) i Ramon Miquel, director de l'Institut de Física d'Altes Energies (IFAE).

En els mitjans:

Diari Ara: https://www.ara.cat/societat/centres-recerca-reclamen-nou-govern-prioritzi-ciencia-innovacio_1_3910497.html