“IA: aplicacions, reptes i oportunitats” – Curs CVC i La Casa Elizalde

Personal investigador del CVC realitza un curs sobre Intel·ligència Artificial a la Casa Elizalde

Des del passat 27 de gener fins al 3 de març (tots els dijous de 18.30-20h), investigadors i investigadores del CVC han impartit el curs online “Intel·ligència Artificial: aplicacions, reptes i oportunitats” a la Casa Elizalde.

Amb 23 persones de formació diversa i amb moltes ganes d'aprendre, les sessions es van centrar en diferents aspectes de la intel·ligència artificial (IA), present i futur, doncs aquesta tecnologia és cada vegada més present a les nostres vides, impactant i transformant el nostre dia a dia, la manera com ens relacionem i com interactuem amb el món. El curs tenia com a objectiu conèixer els principals conceptes de la IA mentre s'indagava en els usos i aplicacions, s'explorava les oportunitats i limitacions, i es reflexionava sobre les qüestions ètiques que giren al seu voltant.

Sessions:

  • Introducció a la Intel·ligència Artificial (a càrrec del Dr. Jordi Gonzàlez)
  • Algorismes esbiaixats: sense deixar ningú enrere (a càrrec de la Dra. Maria Vanrell)
  • Intel·ligència Artificial aplicada a la salut (a càrrec del Dr. Jorge Bernal)
  • Intel·ligència Artificial aplicada a la indústria i la preservació del medi ambient (a càrrec de Coen Antens)
  • Intel·ligència Artificial, comunicació i xarxes socials (a càrrec del Dr. Jordi Gonzàlez)
  • Intel·ligència Artificial i mobilitat autònoma (a càrrec de la Dra. Aura Hernàndez)

La Casa Elizalde és un centre cultural obert i dinàmic de l´Ajuntament de Barcelona – Districte de l´Eixample que ofereix un ampli ventall d´activitats per satisfer inquietuds culturals. Amb més de 30 anys de trajectòria com a centre de proximitat, Casa Elizalde segueix sent un centre cultural de referència a la ciutat.