SOC Primera Experiència: 1 Tècnic/a de suport a l’Oficina de Projectes i 1 tècnic/a de suport al departament de Gestió de Persones

SOC Primera Experiència: 1 Tècnic/a de suport a l’Oficina de Projectes i 1 tècnic/a de suport al departament de Gestió de Persones

Referència: SOC-PRIMERA-EXPERIENCIA [i]

Tens entre 16 i 30 anys? Busques feina? T’agradaria treballar en un entorn internacional de Recerca i Innovació? Al CVC volem ampliar el nostre equip de gestió amb dos perfils de suport:

  • TÈCNIC/A DE SUPORT A L’OFICINA DE PROJECTES (RESEARCH PROJECTS OFFICE)

Missió del lloc de treball:

Donarà suport al departament de gestió de projectes competitius en la presentació de propostes, justificacions econòmiques i esmenes de requeriments.

Tasques principals:

– Suport en els aspectes administratius i econòmics durant tot el cicle de vida dels projectes competitius d’àmbit autonòmic, nacional i europeu.

– Suport al personal investigador del centre en el control econòmic dels seus projectes.

– Gestió documental i de dades en ERP i suport en la seva implementació.

Requisits:

– Titulació: Grau universitari o equivalent en l’àmbit de la gestió empresarial i/o econòmica.

– Es valoraran coneixements en gestió de projectes.

– Es valoraran coneixements en els diferents instruments de finançament de la recerca a nivell autonòmic, nacional i europeu.

– Persona amb criteri, precisa, ordenada, disciplinada, amb alta capacitat de treball en equip, habituada a treballar en un ambient dinàmic i multicultural.

– Idiomes: Imprescindible nivell alt de català, castellà i anglès.

  • TÈCNIC/A DE SUPORT DEPARTAMENT GESTIÓ DE PERSONES

Missió del lloc de treball:

Donarà suport al departament de gestió de persones en les àrees de captació del talent i gestió del personal.

Tasques principals:

– Suport en la gestió dels processos de selecció de personal i posterior seguiment del pla d’onboarding.

– Gestió d’incidències o consultes del personal del centre.

– Gestió documental i de dades en ERP.

Requisits:

– Estar en possessió d’un títol universitari o d’un títol de grau mitjà o superior, especialista, màster professional o certificat del sistema de formació professional del qual no hagin transcorregut més de tres anys.

– Es valorarà experiència laboral prèvia en gestió de personal.

– Persona amb criteri, precisa, ordenada, disciplinada, amb alta capacitat de treball en equip, habituada a treballar en un ambient dinàmic i multicultural.

– Idiomes: Imprescindible nivell alt de català, castellà i anglès

Condicions contracte:

  • El lloc de treball serà al Centre de Visió per Computador, al Campus de la UAB (Cerdanyola del Vallès)
  • S’ofereix un contracte a jornada completa (37,5 hores setmanals)
  • Durada: 10 mesos
  • Sou brut mensual: 1.357,56 euros
  • Data d’inici: abans del 30 de juny de 2022

Si et vols unir al nostre equip, cal que estiguis inscrit/a al Servei d’Ocupació de Catalunya com a demandant d’ocupació abans del 10/06/2022 i enviar el teu CV a rrhh@cvc.uab.cat amb la referència SOC-PRIMERA-EXPERIENCIA.

Molt important!

Les persones a contractar hauran de complir amb els següents requisits segons les bases del Programa SOC-Primera Experiència:

  • Desocupades inscrites com a demandants d’ocupació en el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya el dia anterior a l’inici del contracte.
  • Joves més grans de 16 i menors de 30 anys.
  • Estar en possessió d’un títol universitari o d’un títol de grau mitjà o superior, especialista, màster professional o certificat del sistema de formació professional del qual no hagin transcorregut més de tres anys.

Per a més informació sobre l’oferta, contacteu amb rrhh@cvc.uab.cat

Termini màxim per a l’enviament de candidatures: 03/06/2022

[i] “Aquestes actuacions estan subvencionades pel SOC i es financen amb càrrec als fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència –Finançat per la Unió Europea- NextGenerationEU”


In accordance with current legislation on the Protection of Personal Data, we inform you that your data will be incorporated into a processing under the responsibility of the Computer Vision Center (CVC) in order to manage candidates for the selection process of company personnel. You can find more information in our Privacy Policy.