El CVC s’afegeix com a nou soci del Clúster Audiovisual de Catalunya

El CVC s’afegeix com a nou soci del Clúster Audiovisual de Catalunya

El CVC s’ha adherit recentment al Clúster Audiovisual de Catalunya. El CVC, amb més de 27 anys d’experiència en el camp de la recerca, innovació i formació en visió per computador, s’ha incorporat com a nou soci del clúster, una iniciativa que serveix de punt de trobada de més de 150 empreses i institucions de tots els segments de la cadena de valor del sector audiovisual i que actua com a columna vertebral de la indústria audiovisual catalana.

L'equip de Transferència Tecnològica del CVC va assistir a l’assemblea de socis del Clúster, que es va celebrar el 7 de juliol a la seu central de Barcelona Activa. En aquesta assemblea, on es va valorar conjuntament la feina realitzada per l'entitat en els darrers anys i es van establir les línies estratègiques de futur, es va presentar al CVC com una de les noves entitats sòcies del clúster.

Des del CVC, volem aportar les nostres capacitats tecnològiques i experiència en el camp de la visió per computador per seguir avançant en la innovació de totes les esferes del sector audiovisual. A més, l’adhesió a aquest clúster suposa pel centre grans oportunitats per establir aliances i sinèrgies en aquest camp d’aplicació de la nostra tecnologia.