El CVC acull l’acte inaugural de la quarta edició del programa AI4ALL

El Centre de Visió per Computador acull l'acte inaugural de la quarta edició del programa AI4ALL per emprendre en el sector de la intel·ligència artificial

El Centre de Visió per Computador va acollir el passat tretze de setembre l'acte d'inauguració de la quarta edició del programa especialitzat en intel·ligència artificial aplicada a la indústria (AI4ALL). Un programa formatiu que té com a objectiu fomentar l'emprenedoria en aquest sector emergent.

El director general d'Innovació i Economia Digital de la Generalitat de Catalunya, Dani Marco, va obrir l'acte donant la benvinguda als assistents.

A l'acte van participar per part de les institucions que organitzen aquest programa: Rosa María Sebastián, Vicerectora d’Innovació, Transferència i Emprenedoria de la UAB i Directora del Parc de Recerca UAB (PRUAB); Antoni Espinosa, Sots-Director de Promoció de l’Escola d’Enginyeria de la UAB; Josep Lladós, Director del Centre de Visió per Computador (CVC); i Pere García, Director de la Unitat de Desenvolupament Tecnològic (UDT) de l’Institut d’Investigació en Intel·ligència Artificial del CSIC (IIIA).

Aquest any, a més d'estar subvencionat pel Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu Plus (FSE+), AI4ALL compta amb el patrocini de The Collider. David Domingo, Ecosystem Manager, va introduir a l'acte en què consisteix aquest programa del Mobile World Capital Barcelona i va explicar, entre d'altres, el cas d'èxit d'innovació i emprenedoria d'una spin-off del CVC. Una startup tecnològica, AllRead, que desenvolupa software de detecció i reconeixement òptic de caràcters basat en deep learning i visió per computador.

Posteriorment, després d'una pausa per fer networking, Julia Palma, responsable de l’àrea d’emprenedoria del PRUAB va presentar el programa d'aquesta edició. Finalment, els assistents van poder participar d'una dinàmica motivacional a càrrec de David Hernández, tècnic de l’àrea d’emprenedoria del PRUAB.


Descarrega't el programa detallat del curs


Lectures recomanades:

Quarta edició del programa AI4ALL per emprendre en el sector de la IA
AI4ALL Demoday: set projectes d’emprenedoria innovadors en IA