INVESTIGO | Tecnòleg al Servei d’Informàtica (Research Data Management Officer)

INVESTIGO | Tecnòleg al Servei d’Informàtica (Research Data Management Officer)

Tens entre 16 e 30 anys? Busques feina? T’agradaria treballar en un entorn internacional de Recerca i Innovació?

Al CVC volem ampliar el nostre equip amb un perfil de tecnòleg en el marc del programa INVESTIGO de contractació de persones joves demandants d’ocupació en la realització d’iniciatives d’investigació e innovació – Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU. Codi oficial: 200034TG3

Oferim:

1 plaça de Tecnòleg al Servei d’Informàtica (Research Data Management Officer)

Missió del lloc de treball:

Analitzar, organitzar i millorar la gestió de dades al CVC per extreure coneixement i valor de les dades, amb un focus específic en la seva qualitat i disponibilitat, així com en les eines i processos necessaris per garantir la seva accessibilitat.

Tasques principals:

● Participar en les tasques de seguiment i avaluació d’actuacions del CVC, tant externes com internes.
● Elaborar reportings, continguts analítics i business cases que generin i apropin el valor de les dades als diferents departaments, contribuint a la innovació i millora contínua del CVC i a la divulgació de l’ús, qualitat i valor de les dades.
● Participar en el disseny implantació i manteniment de sistemes d’analítica avançada.
● Participar en l’elaboració de continguts formatius sobre les eines de gestió i anàlisi del CVC.
● Participar en primera línia en els processos de data governance que s’aniran desplegant (criteris, metadata, dades metres, glossaris, eines específiques…)
● Impulsar la política de qualitat de dades al CVC, encarregant-se del desenvolupament de les mesures, processos, eines i seguiment necessaris.
● Participar en l’adequació de les eines i els sistemes corporatius de gestió i anàlisi de la informació segons les necessitats canviants del centre, des d’un punt de vista funcional, en estreta col·laboració amb els equips de Sistemes d’Informació i les diferents àrees, vetllant permanentment per garantir la usabilitat i experiència d’usuari, l’accessibilitat, autoconsum, integració de bases de dades, transparència, open data, així com la qualitat, rigor i disponibilitat de dades.
● Participar en general, en projectes competitius de dades que permetin al centre avançar cap a una “data-driven Organization.”

Requisits dels aspirants:

Titulació requerida: Títol de grau universitari o equivalent en ciències de la computació o altres camps rellevants, màster o postgrau en anàlisi i/o ciència de dades.
Idiomes: Imprescindible nivell alt de català, castellà i anglès.
Experiència prèvia i/o formació específica:
● Imprescindible domini d’R i SQL
● Valorable Python
● Es valorarà formació addicional
● coneixements demostrables en eines de Business Intelligence, governança i qualitat de dades.
● Es valorarà experiència prèvia en anàlisi, visualització i interpretació de dades, redacció d’informes, projectes d’ús de dades en departaments d’estudis i d’anàlisi d’informació.

Ser major de 16 anys i menor de 30 anys (abstenir-se de presentar-se les persones amb 30 anys complerts).
No haver estat vinculat amb la institució mitjançant relació contractual en els 6 mesos anteriors a l’inici del contracte.

Condicions:

● El lloc de treball serà al Centre de Visió per Computador, al Campus de la UAB (Cerdanyola del Vallès)
● S’ofereix un contracte a jornada completa (37,5 hores setmanals)
● Durada: 24 mesos
● Data d’inici: abans de l’1 de setembre de 2023
● La retribució bruta anual es fixa en 24.260€ bruts anuals d'acord a les bases del programa

Si et vols unir al nostre equip, cal que enviïs el teu CV a través del formulari que trobaràs al final de l’oferta.

Per a més informació sobre l’oferta, contacteu amb rrhh@cvc.uab.cat indicant la referencia INVESTIGO a l’assumpte del missatge.

Deadline 30/06/2023

Es fa explícita i es publica en aquesta oferta de feina les mesures aprovades referents a la igualtat de gènere a través del següent enllaç.


Principis OTM-R per als processos de selecció

El CVC està compromès amb Open Transparent and Merit-based Recruitment (OTM-R) per a qualsevol candidat potencial en tots els nostres processos. L’any 2015 vam rebre el premi d’Estratègia de Recursos Humans per a Investigadors (HRS4R). A través d’un procés extens i continu, millorem les condicions i oportunitats. Amb aquestes accions, el CVC s’ha compromès amb els principis de la Carta Europea per las Investigadors, així com amb el Codi de Conducta per a la Reclutació d’ Investigadors. Per a més informació, cliqueu al següent enllaç.