El CVC acull un estudiant guardonat amb el ‘Premi Extraordinari de Batxillerat’

El CVC acull un estudiant guardonat amb el ‘Premi Extraordinari de Batxillerat’

La setmana passada vam tenir el plaer de rebre en Yeray Zalaya, un estudiant excepcional que ha triat el CVC per dur a terme la seva estada de recerca, coordinada per l’Associació Catalana d’Entitats de Recerca (ACER), gràcies al Premi Extraordinari de Batxillerat 2021/2022.

L’Associació Catalana d’Entitats de Recerca (ACER) impulsa un programa perquè estudiants que han rebut el Premi Extraordinari de Batxillerat puguin fer una estada en un centre de recerca. Aquesta iniciativa proporciona una oportunitat única als joves talents com en Yeray per desenvolupar les seves habilitats i aprofundir en el món de la recerca científica.

En aquest vídeo ens explica detalladament la seva experiència!

🎬👇