El CVC acull l’acte inaugural de la cinquena edició del programa AI4ALL

El Centre de Visió per Computador acull l'acte inaugural de la cinquena edició del programa AI4ALL per emprendre en el sector de la intel·ligència artificial

El Centre de Visió per Computador va acollir el passat cinc de setembre l'acte d'inauguració de la cinquena edició del programa especialitzat en intel·ligència artificial (IA) aplicada a la indústria. Un programa formatiu que té com a objectiu fomentar l'emprenedoria en aquest sector emergent.

Els representants de les entitats promotores van donar la benvinguda en un debat que va comptar amb la participació de la Gina Tost i Faus, Secretària de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya. Al debat, que va estar moderat per en Daniel Franco de l'Escola d'Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), van participar:

Rosa María Sebastián, Vicerectora d’Innovació, Transferència i Emprenedoria de la UAB i Directora del Parc de Recerca UAB (PRUAB); Ian Blanes, Director de l’Escola d’Enginyeria de la UAB; Josep Lladós, Director del Centre de Visió per Computador (CVC); i Carles Sierra, Director de l’Institut d’Investigació en Intel·ligència Artificial del CSIC.

En aquesta edició, el programa compta amb la col·laboració de la Xarxa RDI-IA. El seu promotor, en Sergi Besonias, explicava aquest projecte que té com a objectiu dotar l’ecosistema català d’IA de mecanismes de transferència tecnològica i de valorització del coneixement.

A més, va estar com a convidada la Dra. Aura Hernandez Sabaté, qui amb vint anys de trajectòria professional dins l'àmbit d'IA aplicada a la salut i la mobilitat, remarcava la importància de les competències transversals que els participants aniran adquirint durant el programa.

Després d'una pausa per fer networking, Julia Palma, responsable de l’àrea d’emprenedoria del PRUAB va presentar el programa d'aquesta edició. I, finalment, donant oficialment inici a la 5a edició de l'AI4ALL, els assistents van poder participar d'una dinàmica de grup a càrrec de la Raquel Rodríguez, tècnica de l’àrea d’emprenedoria del PRUAB.

Programa subvencionat pel Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya amb el cofinançament del Fons Social Europeu Plus (FSE+).

Organitzadors i col·laboradors:


Lectures recomanades:

Cinquena edició del programa AI4ALL per emprendre en el sector de la IA
AI4ALL Demoday 2022: projectes guanyadors de la 4a edició