El CVC, patrocinador de la 12a edición de Formula Student Espanya

El CVC, patrocinador de la 12a edición de Formula Student Espanya

El Centre de Visió per Computador ha estat, per segon any consecutiu, un dels patrocinadors del Formula Student Espanya, una competició que desafia equips d'estudiants universitaris a concebre, dissenyar, fabricar, desenvolupar i competir amb cotxes de carreres petits d'estil fórmula. Es tracta d’un projecte educatiu que permet als estudiants d'enginyeria d’arreu del món formar part d'una experiència professional real.

La competició, que s’ha celebrat del 29 d’agost al 4 de setembre al Circuit Parcmotor de Castellolí, ha comptat amb la participació de més de 3000 estudiants organitzats en 67 equips – procedents de països com Alemanya, Suïssa, Itàlia, Anglaterra, Portugal, Polònia, Croàcia, Estònia, Estats Units, Romania, Països Baixos, França, Islàndia i Espanya – dels quals 52 han competit amb els monoplaces elèctrics. A més, aquest any hi ha hagut 12 vehicles totalment autònoms.

Formula Student Espanya està organitzat per l’STA (Societat Espanyola d’Enginyers d’Automoció) i rep el suport del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya i d’empreses del sector de l’automòbil com Nissan, Mathworks i Doga. A més, compten amb la col·laboració del CVC, Bosch, Gestamp, Silence, LiveVision, Kapture i Mahle.

El patrocini del CVC un any més a aquesta competició forma part del nostre compromís a contribuir en la generació de talent i en l’avenç tecnològic de la indústria automotriu i la mobilitat sostenible.