Consell de Govern
Joaquim Nadal Farreras
President
Conseller de Recerca i Universitats
Generalitat de Catalunya
Francisco Javier Lafuente Sancho
Vicepresident
Rector, UAB
Biografia:
Rosa Maria Sebastián
Membre representant de la UAB
Vicerectora d'Innovació i Projectes Estratègics, UAB
Assumpció Malgosa Morera
Membre representant de la UAB
Vicerectora de Recerca, UAB
Joan Gómez Pallarès
Membre representant de la Generalitat de Catalunya
Director General de Recerca, Generalitat de Catalunya
Biografia:
Lluis Juncà Pujol
Membre representant de la Generalitat de Catalunya
Director General d'Innovació, Ecnomia Digital i Emprenedoria, Generalitat de Catalunya
Georgina Tost Faus
Membre representant de la Generalitat de Catalunya
Secretària de Polítiques Digitals,
Generalitat de Catalunya
Xavier Pons
Membre representant de la UAB
Full professor a la UAB
Biografia:
Lluís Rovira
Secretari
Director de CERCA
Biografia:
Lluís Rovira (Girona, 1968) és doctor en Biologia per la Universitat de Barcelona. En els darrers anys, ha centrat la seva activitat professional en la gestió de la ciència i la tecnologia. La seva tasca com a investigador l'ha fet interessar-se per l'anàlisi de l'activitat científica i la bibliometria, camp en el qual ha realitzat diversos projectes de recerca. Com a gerent, ha estat secretari del Patronat de la Universitat de Girona i del Parc Científic i Tecnològic d'aquesta Universitat.
Va ser sotsdirector de l'Agència de Gestió de la Universitat i Ajudes a la Recerca (AGAUR) (2005-2009) i sotsdirector de Recerca (2009-2011) de la Generalitat de Catalunya. Des de març de 2011 és director de la Institució de Centres de Recerca de Catalunya
Consell Assessor Científic
Andreas Dengel
Membre
Full Professor at German Research Center for Artificial Intelligence
El professor Andreas Dengel és membre del Consell de Direcció i director científic del Centre de Recerca Alemany d'Intel·ligència Artificial (DFKI GmbH) a Kaiserslautern, on dirigeix el departament d'investigació de Gestió del Coneixement. El 1993 va ser nomenat professor al Departament de Ciències de la Computació de la Universitat de Kaiserslautern, on ocupa la càtedra de Sistemes basats en el coneixement. Des de 2009 també és professor (Kyakuin) al Departament d'Informàtica i Sistemes Intel·ligents de l'Escola de Postgrau d'Enginyeria de la Universitat de la Prefectura d'Osaka. Des de l'any 2006 és membre del grup de treball de la cimera de les TI sobre serveis i tecnologies de la informació orientades al consumidor, assessor al govern alemany sobre qüestions de futures estratègies de TI. El 2009 va nomenar un expert per al Consell Alemany de Ciència i Humanitats del Govern alemany. El 2008 va ser cofundador de l'Institut d'Anàlisi de Documents i Ciència del Coneixement "IDAKS" a la Universitat de la Prefectura d'Osaka al Japó.
Andreas és membre del consell assessor del Centre d'Excel·lència en Tecnologies Semàntiques de MIMOS, Kuala Lumpur, Malàisia, els Laboratoris de Recerca d'Innovació en Computadors i Comunicacions de NEC (CCIL) i Int. Jornada sobre Anàlisi i Reconeixement de Documents (ICDAR). És membre de la junta de la Science Alliance Kaiserslautern, investigador principal del Centre de Recerca CMCM de la Universitat de Kaiserslautern i del Cercle Diemersteiner. El Prof. Dengel és membre del Consell Editorial de revistes internacionals com IJDAR, Intelligent Decision Technologies o Future Internet. A més, és fundador o iniciador de diverses empreses emergents d'èxit. L'any 2005 va rebre un premi Pioneer Spirit. És coeditor de diverses revistes internacionals d'informàtica i ha escrit o editat 10 llibres i és autor de més de 160 publicacions científiques revisades per parells. L'any 2004, Andreas Dengel ha estat escollit membre de l'Associació Internacional per al Reconeixement de Patrons (IAPR). Els premis més destacats són el Premi Jove Investigador de l'ICDAR, el Premi Nakano, el Premi de Comunicació Tècnica de la Fundació Alcatel SEL, el Premi Multimèdia de l'Estat de Rheinland-Pfalz i el Premi a l'assoliment dels sistemes d'anàlisi de documents.
Antonio Torralba
Membre
Professor at Massachusetts Institute of Technology
Antonio Torralba es va llicenciar en enginyeria de telecomunicacions per Telecom BCN, Espanya, l'any 1994 i es va doctorar. Llicenciat en processament de senyal, imatge i parla per l'Institut National Polytechnique de Grenoble, França, l'any 2000. Del 2000 al 2005, va fer una formació postdoctoral al Departament de Cervell i Ciència Cognitiva i al Laboratori d'Informàtica i Intel·ligència Artificial, MIT. Ara és professor d'Enginyeria Elèctrica i Informàtica al Massachusetts Institute of Technology (MIT). El professor Torralba és editor associat de l'International Journal in Computer Vision i ha exercit com a president del programa de la conferència Computer Vision and Pattern Recognition l'any 2015. Va rebre el 2008 National Science Foundation (NSF) Career award, el premi al millor article de l'estudiant a la Conferència IEEE sobre Visió per Computador i Reconeixement de Patrons (CVPR) el 2009, i el Premi J. K. Aggarwal 2010 de l'Associació Internacional per al Reconeixement de Patrons (IAPR).
Filberto Pla
Membre
Full professor at Jaume I University (Spain)
Jean-Marc Ogier
Membre
Université de La Rochelle

Rita Cucchiara
Membre
University of Modena and Reggio Emilia
Biografia:
Rita Cucchiara és professora d'Arquitectura de Computadors i Visió per Computador al Departament d'Enginyeria "Enzo Ferrari" de la Universitat de Mòdena i Reggio Emilia, Itàlia. Dirigeix el laboratori de recerca Imagelab a UNIMORE. És Directora del Centre Interdepartamental d'Investigació en TIC Softech-ICT de la xarxa d'Alta Tecnologia d'Emilia Romagna, i Directora del Màster en Informàtica Visual i Tecnologia Multimèdia. Està treballant en visió per ordinador, reconeixement de patrons multimèdia, aprenentatge automàtic i detecció intel·ligent. El 2016 ha estat guardonada pel Facebook Artificial intelligence Research i les beques Cineca Italian SuperComputing Resource Allocation. Rita Cucchiara és presidenta de GIRPR, l'Associació Italiana de Reconeixement de Patrons, membre de l'IAPR i forma part del Consell Assessor de la Fundació Visió per Computadora. També cobreix el paper de vicepresidenta dels Grups Italians de Professors d'Enginyeria Informàtica GII, per a la recerca científica. El 2020 serà la presidenta general de l'ICPR2020. Actualment és AE d'IEEE Trans. de Multimèdia. És autora de més de 300 publicacions en revistes i actes internacionals.