Sobre el CVC

cvc

El Centre de Visió per Computador

El CVC és un centre de recerca sense ànim de lucre amb personalitat jurídica independent, creat l'any 1995 per la Generalitat de Catalunya i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) al Campus de Bellaterra d'aquesta universitat.

La nostra missió és dur a terme recerca d'avantguarda en el camp de la visió per computador. També fomentem la transferència de coneixement a la indústria i a la societat i treballem per preparar i formar professionals al més alt nivell europeu.

El model del CVC

El model del CVC no existiria sense els nostre personal investigador, estudiants de doctorat, personal tècnic i de gestió i personal directiu. La seva actitud, la visió científica combinada amb l'ambició de descobrir, porta el centre a superar reptes cada cop més difícils.

Els nostres valors són l'entusiasme, la persistència, el treball dur i l'esperit d'equip. Aquesta combinació de talent i esforç dona com a resultat algorismes de visió per computador d'avantguarda reconeguts per la comunitat científica. A més, la nostra actitud emprenedora fomenta la innovació, donant valor al coneixement generat i transferint-lo a solucions reals per a la societat en general.

cvc_model
foto-about-us-entrada

Els nostres patrons

logo-uab
logo-generalitat
logo-institucio-cerca
logo-unio-europea
nina_sopla

Per què visió per computador?

Si us atrau el món de les imatges i el repte d'inventar la propera generació de sistemes de visió intel·ligents, aleshores el CVC és el vostre lloc. D'altra banda, si teniu tasques d'anàlisi visual en els vostres fluxos de treball de producció, visiteu-nos i és probable que tinguem una solució que pugui millorar l'eficiència de la vostra organització.

La visió per computador és a tot arreu, l'únic límit és la teva imaginació!