Saltar al contenido

Sessió 6: Avaluar estats cognitius amb IA. Una eina al camp de la salut

Sessió 4: Avaluar estats cognitius amb IA: una eina al camp de la salut

Dimarts 20 de juny de 2023

18:30 - 20:00 h

Biblioteca Sagrada Família - JM Ainaud de Lasarte, Barcelona

Públic general

Eixos temàtics de la sessió:

Sobre la sessió:

Us heu preguntat mai com seria poder llegir la ment? Saber què passa dins del cervell a temps real mentre experimentem emocions i realitzem tasques? En aquesta descobrirem a través d'un casc EEG (que mesura els canvis en els senyals del cervell) i unes ulleres eye-tracker (indica on estàs mirant), com aquesta tecnologia i la intel·ligència artificial poden mesurar les ones cerebrals i traduir-les en informació útil per a la salut i per identificar l'estat d'ànim o el risc d'estrès.
Durant la sessió, explorarem les aplicacions d'aquesta tecnologia en el camp de la salut, incloent la medicina personalitzada, el diagnòstic i el tractament de malalties neurològiques. També aprendrem sobre altres aplicacions que aquesta tecnologia pot tenir en altres àmbits, com l'aviació.
Els assistents tindran l'oportunitat de participar en discussions, fer preguntes i aprendre sobre els últims avenços en IA i salut. I per fer-ho més emocionant, provaran aquestes tecnologies en temps real! Us imagineu poder veure com canvia el vostre cervell mentre penseu en diferents coses o mentre feu moltes tasques a la vegada? Vine i descobreix-ho per tu mateix!

Biblioteca

Biblioteca Sagrada Família-Josep M. Ainaud de Lasarte

Carrer de Provença, 480

08025 Barcelona

qui_som_0
RS15318_Logo_Biblioteca_Sagrada_Familia_Negre
Twitter
Instagram
YouTube
LinkedIn