close
Events & Community

El Dr. Juan José Villanueva reconegut amb el premi ‘Amics dels amics’ de l’Associació Amics de la UAB

L’Associació Amics de la UAB ha concedit el premi ‘Amic dels Amics’ al Dr. Juan José Villanueva, fundador del Centre de Visió per Computador. Aquest premi, destinat a persones que han tingut trajectòries professionals i personals destacades en relació a la Universitat Autònoma de Barcelona, ret homenatge al Dr. Villanueva per la seva tasca com a fundador del Centre de Visió per Computador i per la seva aportació a la recerca.

El premi s’ha lliurat durant de la setzena edició de la Festa Anual de l’Associació d’Amics de la UAB, una celebració que commemora a persones i col·lectius vinculats amb la UAB i que, enguany, s’ha dut a terme el dia 22 de novembre a l’Aula Magna de Casa Convalescència.

L’Associació d’Amics de la UAB és una entitat formada per antics alumnes, professors, membres del PAS, proveïdors i amics de la Universitat Autònoma de Barcelona que té l’objectiu de promoure una relació activa i oberta entre la Universitat i la societat. Juntament amb el Dr. Villanueva, els altres guardonats d’aquesta categoria han estat Carme Trilla i Bellart, especialista en habitatge, i Xavier Muñoz i Pujol, antic membre del Consell Social i primer president de l’Associació Amics de la UAB. També s’ha lliurat el premi “Amics de les Biblioteques” a Eduard Rojo, Francisco Rico i Jesús Moncada i el premi “Col·lectiu UAB” al Servei d’Ocupabilitat de la UAB.

Nuria Martínez

The author Nuria Martínez