Personal auxiliar administratiu per a Centre de recerca

Personal auxiliar administratiu per a Centre de recerca

PERSONAL AUXILIAR ADMINISTRATIU PER A CENTRE DE RECERCA Àrea d’Administració Ref 20200306-RECEPCIÓ ADMIN OFERTA LABORAL Tasques/objecte contracte:
  • Atenció de la recepció.
  • Tasques de suport al departament d’administració del CVC
Experiència: Experiència en gestió administrativa i atenció a la recepció Habilitats i competències: Persona amb criteri, precisa, ordenada, disciplinada, amb alta capacitat de treball en equip, habituada a treballar en un ambient dinàmic i multicultural. Idiomes: Angles (nivell intermedi), català i castellà, nivell nadiu. Informàtica: Usuari de Microsoft Office. Oferim: Incorporació immediata Salari segons categoria laboral Jornada de 37,5 hores / setmana. Horari de 09:30 a 18:00h Data límit: 07/04/2020 OFERTA TANCADA]]>