Jornada Living Labs, Innovació Oberta i Universitats

La reacció davant la crisi i següents passos cap a la nova societat digital post COVID-19.

“El Campus com a Living Lab”

La IIIa Jornada del 24 Novembre 2022 és una iniciativa organitzada per la Universitat Autònoma de Barcelona, el Centre de Visió per Computador, i la Xarxa Europea de Living Labs (European Network of Living Labs – EnoLL).  Va nèixer al 2019 promoguda per ENoLL, la Universitat de Barcelona, i un conjunt d’actors de la innovació oberta del territori.

La Jornada té un doble objectiu: per un cantó, aplegar els actors més rellevants al territori al voltant d’experiències concretes i lliçons apreses en el camp dels Living Labs, i per l’altre, a través d’aquestes iniciatives, avançar en la reflexió sobre el paper de la Universitat en la Transformació Digital i les possibilitats que ofereix la Innovació Oberta com eina de connexió entre universitat i entorn.

En la IIIa Jornada Living Labs, Innovació Oberta i Universitats treballarem la visió “El Campus com a Living Lab”, o com transformar els campus universitaris en veritables infrastructures d’innovació, recerca i aprenentatge basats en reptes, que donin resposta a la ciutat, la comunitat i el país com a living lab.