Setmana de la innovació UAB

Setmana de la innovació UAB

Del 16 al 20 d’octubre de 2023, se celebra la Setmana de la innovació a la UAB. Durant aquesta setmana, la Universitat Autònoma de Barcelona s’obrirà al territori per mostrar el seu ecosistema d’innovació i emprenedoria i apropar a la societat les tecnologies i coneixement innovador que es genera al campus.

La Setmana de la innovació està organitzada pel Parc de Recerca de la UAB amb l'objectiu de visibilitzar l’aposta de la UAB i el seu ecosistema per a la innovació des de la perspectiva de diferents agents, sectors i col·lectius, connectar l’ecosistema emprenedor i el coneixement del campus UAB amb el teixit empresarial, vincular la recerca de la UAB amb els reptes del territori B30, relacionar personal investigador i emprenedor d’àrees de coneixement diverses perquè augmenti la competitivitat de les iniciatives empresarials i fomentar l’esperit innovador i emprenedor i impulsar l’emprenedoria femenina.

El CVC participarà a les següents activitats dins de la Setmana de la Innovació:

16 D'OCTUBRE INNAUGURACIÓ DE LA SETMANA DE LA INNOVACIÓ

Lloc: plaça Cívica del campus de la UAB
Hora: de 12 h a 14 h

Per inaugurar la Setmana de la Innovació, la plaça Cívica acollirà una mostra de tecnologies i prototips innovadores dels grups i centres de recerca del campus. El CVC participarà mostrant el cotxe autònom i explicant a la comunitat UAB els diferents projectes de recerca que s'han dut a terme en l'àmbit de la mobilitat autònoma.

17 D'OCTUBRE FIRA DE LA INNOVACIÓ

LlocHotel Exe Campus
Hora: de 09:30 h a 14:30 h

El CVC participarà a la jornada de relació entre el món de la recerca i l’entorn empresarial que pretén reconèixer la transferència de coneixement dels grups de recerca i mostrar l’ampli ventall de tecnologies, serveis, idees innovadores i projectes emprenedors generats al campus de la UAB.